Aiguacasa - Agua por suscripción

Diferències entre l’aigua de l’aixeta i l’aigua d’osmosi

Si tenim en compte que estem compostos a la nostra majoria d’aigua, no hauria de ser l’aigua que consumim un dels aspectes més importants de la nostra salut i la nostra vida?

Es tracta del component que ocupa més de dues terceres parts del nostre cos, per això és, en definitiva, un dels aspectes més importants de la nostra dieta. Tot i així, sabem realment quin tipus d’aigua hem de consumir diàriament?

Tot i que totes les aigües d’Espanya són aptes per al consum humà, el cert és que l’Institut de Recerca d’Aigua i Salut assenyala algunes diferències de qualitat depenent de la zona on ens trobem si la consumim de l’aixeta.

Diferències principals entre l'aigua d'osmosi i la de l'aixeta

A grans trets, l’aigua mineral natural, que comprem embotellada o en forma de garrafes, és en general molt més saludable, ja que no conté tractaments químics per potabilitzar-la i inclou un nombre més gran de minerals, per la qual cosa està plena de nutrients.

En el cas de l’aigua de l’aixeta, per altra banda, necessitem utilitzar tractaments químics i bacteriològics per evitar que hi hagi cap mena de contaminació que pugui ser nociva per a la nostra salut.

Quina és aleshores l'alternativa si no volem recórrer a les ampolles de plàstic?

L’osmosi inversa és un procés que utilitza una sèrie de filtres amb l’objectiu d’eliminar qualsevol substància química o les partícules sòlides que es puguin trobar a l’aigua de l’aixeta, així com els materials pesants. A més, es tracta d’un procés que elimina qualsevol sabor, olor o color estrany i que és capaç de fer que l’aigua de l’aixeta sigui millor que l’embotellada.

En el cas del nostre equip d’Aiguacasa, el sistema és capaç d’eliminar tot tipus de bacteris i altres components molt nocius per a la nostra salut com l’arsènic, el mercuri, el seleni, l’alumini, l’amoníac, el crom, el coure o tota mena de detergents, pesticides o dissolvents. A més, i a diferència d’altres equips, també és capaç d’eliminar el clor, els fosfats o el sodi, a més dels sulfats, el potassi o el calci, entre molts altres components.

T’agradaria gaudir de l’aigua sense límits? A Aiguacasa hem optat per un pla de subscripció que no t’obligui a quedar-te amb nosaltres si no vols. Per només 19,90€ al mes, directa de l’aixeta i de qualitat.

Precises de més informació? Estarem encantats d’atendre’t i de resoldre els teus dubtes. Tenim les nostres oficines a Mataró. Contacta amb nosaltres!

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *