Aiguacasa - Agua por suscripción

Què és l’osmosi inversa?

Estrenem el bloc d’Aiguacasa, i què millor que pel principi: què és una osmosi?

Què és l'osmosi inversa?

El procés d’osmosi és un mètode que permet obtenir aigua de millor qualitat gràcies al pas d’un dissolvent a través d’una membrana semipermeable. Això permet el pas d’altres partícules, però no de totes.

D’aquesta manera, en lloc d’equilibrar-se, hi ha una diferència més gran. És a dir, en una banda queda una solució més concentrada que abans i, en una altra, una amb menys solut o, el que és el mateix, amb menys partícules diluïdes.

Per aconseguir una aigua més pura, amb una concentració menor de partícules, cal invertir l’osmosi. Això s’aconsegueix aplicant la pressió de manera inversa. És a dir, si la gravetat exerceix pressió en un dipòsit perquè part del líquid amb menor saturació disminueixi fins que s’iguali, una pressió forçada a l’altra part aconseguirà el contrari. L’aigua pura s’anirà a la part amb menys saturació i deixarà la més saturada a l’altra banda.

Perquè ho entengueu millor, us deixem un enllaç directe a un vídeo d’Acciona on explica tot el procés.

¿Qué es la ósmosis inversa?

Què és l’osmosi inversa de flux directe?

El nostre equip d’osmosi Aiguacasa és un equip invers de flux directe. Què vol dir això?

La diferència principal entre un equip d’osmosi inversa tradicional i un equip d’osmosi inversa de flux directe és que aquest últim no requereix cap dipòsit d’acumulació. Aquesta diferència no és res menor, ja que el filtrat de l’aigua es realitza de manera directa, i no hi ha un dipòsit que retingui l’aigua. En fer-ho tot de manera directa, no cal esperar que el dipòsit s’ompli ni que es faci la funció del filtratge de l’aigua a través de les membranes.

Com el seu nom indica, tot es fa de manera directa. El funcionament és senzill d’explicar: obriu l’aixeta on tingueu instal·lat l’equip d’osmosi inversa de flux directe. A partir d’aquí la quantitat d’aigua que el sistema subministra és il·limitada, ja que en ser processada de manera immediata en el moment precís, no cal cap dipòsit d’acumulació. Així, de fàcil i senzill resulta tot el procés.

Quins són els beneficis de l'osmosi inversa de flux directe?

Això és especialment útil, ja que als equips d’osmosi inversa tradicionals els dipòsits podien trigar entre 2 i 5 hores a omplir-se, en funció de la pressió de l’aigua, depenent de la temperatura i de la mineralització de l’aigua. Per tant, amb l’equip d’osmosi inversa de flux directe no haurem d’esperar tota aquesta quantitat d’hores, sinó que amb el simple gest d’obrir l’aixeta per poder gaudir d’aigua de manera il·limitada sense cap mena de restricció.

A més, aquest tipus d’osmosi inversa ofereix molts altres avantatges, com ara:

  • Qualitat i atributs de l’aigua: L’aigua processada de manera directa, produeix una aigua més lleugera i de qualitat superior.
  • Ens permet regular el grau de salinitat de l’aigua que desitgem.
  • Podem gaudir dels beneficis d’una aigua de mineralització baixa, en comparació amb allò que conté l’aigua de l’aixeta.

Tots els requisits sanitaris i bacteriològics

Els sistemes d’osmosi inversa de flux directe ens permeten tenir a casa aigua de màxima seguretat des del punt de vista químic i bacteriològic. L’aigua que s’obté mitjançant aquest sistema de filtratge compleix tots els requisits sanitaris i és la ideal tant per beure com per cuinar. Això és degut a que aquest tipus de sistemes compten amb filtres de carbó vegetal. La diferència entre aquest filtre i els filtres de carbó mineral comú és abismal: podem assegurar que un equip com Aiguacasa té una capacitat d’absorció de partícules superior al 100%.

Disseny elegant i màximes prestacions

El sistema d´osmosi inversa de flux directe d´Aiguacasa, a més d´oferir i garantir les millors prestacions del mercat, ofereix un disseny elegant i compacte. Aquest equip destaca per la seva elegància, per les dimensions reduïdes i per la seva adaptabilitat. S’ha dissenyat perquè sigui un objecte minimalista, fàcil d’instal·lar i muntar a qualsevol cuina, per petita que sigui.

T’agradaria gaudir de l’aigua sense límits? A Aiguacasa hem optat per un pla de subscripció que no t’obligui a quedar-te amb nosaltres si no vols. Per només 19,90 € al mes, directa de l’aixeta i de qualitat.

Precises de més informació? Estarem encantats d’atendre’t i de resoldre els teus dubtes. Tenim les nostres oficines a Mataró. Contacta amb nosaltres!

També us pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *